«Τα έξοδα που άφησε για την κηδεία της ήταν...», τι αναφέρεται για τη χειρόγραφη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου.

Θρίλερ επικρατεί με τη χειρόγραφη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» τον Απρίλιο του 2019. H  Μαίρη Χρονοπούλου έγραψε την ιδιόχειρη διαθήκη της, σύμφωνα με την οποία η σορός της ήθελε να μεταφερθεί σε συγκεκριμένο γραφείο τελετών, στην Παιανία.

«Τα έξοδα που άφησε για την κηδεία της ήταν…»

Όπως φέρεται να έγραφε τα έξοδα που άφησε για την κηδεία της ήταν 2.800 ευρώ, ενώ είχε αφήσει προκαταβολή 500 ευρώ και επιθυμία της ήταν η τέφρα της να σκορπιστεί στη θάλασσα του Σουνίου.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το απίστευτο ποσό που ζήτησε από την Εθνική ομάδα μπάσκετ!
Κωνσταντίνος Αργυρός: Το απίστευτο ποσό που ζήτησε από την Εθνική ομάδα μπάσκετ!

Έξι μήνες μετά κάλεσε στο σπίτι της, τον πρώην σύντροφό της, Νίκο Σταγόπουλο και τον φίλο της Α. Ανδριανόπουλο μαζί με τη σύντροφό του και η αξέχαστη ηθοποιός έδωσε τη διαθήκη στον Σταγόπουλο ενώ ζήτησε να τη φωτογραφήσει.

Στη δεύτερη σελίδα έγραφε πως ήθελε να στηρίξει την Άννα Φόνσου και το σπίτι της ηθοποιού. Tον Σπύρο Μπιμπίλα και το ΣΕΗ αλλά και την Εριέττα Κούρκουλου με το φιλοζωικό σωματείο.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.