Παρασκήνια και «πικάντικα» σε μια ξεχωριστή στήλη για λίγους και πολύ εκλεκτικούς

Και να θέλουμε δε μας αφήνει να τον ξεχάσουμε. Άσε με αυτά που έκανε φορώντας την ερυθρόλευκη  φανέλα δεν είναι εύκολο να βγάλεις από το μυαλό σου  τον Ζιοβάνι. Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος στα 51 του χρόνια δεν λέει να το βάλει κάτω και συνεχίζει να  γυμνάζεται και μερικές φορές να παίζει και ποδόσφαιρο σε φιλικά παιχνίδια.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram τα λέει όλα για την κατάσταση στην οποία διατηρεί το σώμα του, αφού όπως λέει καθημερινά πηγαίνει στο γυμναστήριο για αρκετές ώρες και τα δίνει όλα. Κάποιοι άλλοι να τον βλέπουν που  τα έχουν «παρατήσει» και έχουν γίνει αγνώριστοι…… Και σε τίποτα δεν θυμίζουν παλιές καλές εποχές όταν μεσουρανούσαν στα γήπεδα.

«Διακοπές»…. στο Ρέντη

Ότι στενοχωρήθηκε, στεναχωρήθηκε ο Κώστας  Φορτούνης από την απόφαση του  Πογιέτ να τον αποκλείσει από την εθνική ομάδα για τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν τον Ιούνιο. Όμως δεν τα έβαψε και μαύρα και εδώ που τα λέμε καλά κάνει. Γιατί αν το σκεφτούμε και καλά του δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστεί καλύτερα και να προετοιμαστεί για τη νέα σαιζόν. Μάλιστα ο Κώστας μέχρι να φύγει για λίγες μέρες για διακοπές , πηγαίνει το Ρέντη και κάνει  ατομικές προπονήσεις. Την είδηση  έδωσε ο ίδιος με σχετικό ποστάρισα στον προσωπικό του λογαριασμό στο  instagram. Όσο για την εθνική ομάδα για  δούμε αυτό το περιβόητο σύστημα στο οποίο δεν χωράει ο Φορτούνης τι θα κάνει. Και έχουμε μεγάλη αγωνία…

Φιλιά  από το Ντουμπάι!

Στο Ντουμπάι επέλεξε να κάνει τις διακοπές του ο Όλεγκ Ρέαμτσιουκ και μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό για τις υπέροχες στιγμές που περνάει. Είναι η μαγευτική χώρα που ελκύει κάθε άνθρωπο για να την επισκεφτεί και να περάσει καλά. Μετά από δυο συνεχόμενες χρονιές ασταμάτητα να παίζει σε όλα, τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, ο Μολδαβός το είχε ανάγκη και βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να ξεφύγει και να πάρει ανάσες. Φιλιά από το Ντουμπάι μας στέλνει ο Όλεγκ.

Στην Μέκα θα αποφασίσει!

Στη Σαουδική Αραβία με 45 βαθμούς  κελσίου κάνει τις διακοπές του ο Γιάν Εμβιλά. Επισκέφτηκε την Μέκκα, ντύθηκε ανάλογα με τον παραδοσιακό τρόπο και μάλλον εκεί θα αποφασίσει για  το μέλλον του. Να συνεχίσει στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει περίπτωση και το πιθανότερο είναι ότι δεν πήγε τυχαία  στη χώρα αυτή.

Γιατί όπως λέγεται του δίνουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο που δεν φαίνεται να το βρίσκει αλλού. Πάντως τα ποσταρίσματα του στο  αφήνουν κάποια υπονοούμενα για τον Ολυμπιακό χωρίς να μπορεί να καταλάβει κανείς τι εννοεί ο Γάλλος. Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Πέδρο  Μαρτίνς έχει μιλήσει μαζί του για το ενδεχόμενο να τον ακολουθήσει στην ομάδα του.

«Άσπρισε» ο Χαβιέ Σαβιόλα

Μπορεί να συμπλήρωσε τα 41 του χρόνια, αλλά ήδη έχουν αρχίσει να ασπρίζουν τα μαλλιά του και να τον δείχνουν μεγαλύτερο. Ο λόγος για τον  αγαπημένο μας Χαβιέ Σαβιόλα που ποστάρει αρκετά συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό του  λογαριασμό στο instagram. Και μας  δίνει την ευκαιρία να θυμόμαστε το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, έστω και αν ήταν μικρό.

Ένα από τα μεγαλύτερα όνομα που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα επί εποχής Μαρινάκη. Ο Χαβιέ περνάει οικογενειακές στιγμές, μακριά από το ποδόσφαιρο, αν και ετοιμάζεται να βγάλει δίπλωμα προπονητή, χωρίς πάντως να έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ακολουθήσει την καριέρα του από αυτό το πόστο. Χαβιέ σε αγαπάμε, όπου  και αν είσαι και ότι και αν κάνεις.