Από εκεί που μας «χρωστούσαν» μας πήραν και το βόδι: Κινείται εναντίον του… Φουρνιέ ο Παναθηναϊκός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Πέτγουεϊ: «Μόλις είδα τον αιφνιδιασμό κατάλαβα ότι ο Ναν θα πήγαινε για το… κεφάλι του Φουρνιέ»
- Σοβαρές καταγγελίες Λεπενιώτη: «Δεχθήκαμε πρωτοφανείς τραμπουκισμούς και αντιμετωπίσαμε κλίμα ζούγκλας – Πετάξαν πινακίδα στον Φουρνιέ»
- Ολυμπιακός: Αν ο Φουρνιέ… βρει στόχο, τότε παίρνει πρωτάθλημα ο Θρύλος!
Οι Πράσινοι έχουν κάνει γνωστό ότι θα κινηθούν νομικά σε βάρος του Εβάν Φουρνιέ για όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται αποφασισμένος να τραβήξει το σχοινί στα άκρα, καθώς —σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε— εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του Εβάν Φουρνιέ.
Η δήλωση αυτή έρχεται ως συνέχεια της έντασης που επικρατεί στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό και της γενικότερης εκρηκτικής ατμόσφαιρας. Οι «πράσινοι» θεωρούν απαράδεκτη τη συμπεριφορά του Γάλλου σταρ των ερυθρολεύκων και, όπως φαίνεται, επιδιώκουν να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Δεν κοιτάζουν τα χάλια τους και τις χυδαιότητες, παρά προσπαθούν να «χτυπήσουν» ενώ… φταίνε. Ζητώντας φυσικά και τα… ρέστα. Απίθανα πράγματα!
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε ολες τις προβλεπόμενες από τον νόμο ενεργειες, εναντίον του Εβάν Φουρνιέ, ο όποιος προέβη στην χειρότερη και πιο προκλητική κίνηση από καταβολής του επαγγελματικού μπάσκετ στην Ελλάδα προς τους φίλους του Παναθηναϊκού».
Νωρίτερα οι Πράσινοι σε άλλη τοποθέτηση τους θέλησαν να απαντήσουν και στις καταγγελίες του Νίκου Λεπενιώτη που περιέγραψε το ΟΑΚΑ σαν ζούγκλα στη νύχτα του τρίτου τελικού.
«Πρώτου ο κος Λεπενιωτης καβαλήσει ξανά το άσπρο άλογό του και πάρει σβάρνα τις κάμερες για ακόμη μια φορά ως άλλος συγχωρεμένος Μητσάρας, καλά θα κάνει να πει στον αθλητή της ομάδας του να μην…. αυνανιζεται δημόσια μπροστά σε 20 χιλιάδες φιλάθλους και εκατομμύρια τηλεθεατές. Καλά θα κάνει να πει στον προπονητή της ομάδας του να μην βρίζει τον κόσμο.
Θα θέλαμε να τον συγχαρούμε που επιβίωσε στη… ζούγκλα του ΟΑΚΑ. Είμαστε όλοι μαζί του και τον στηρίζουμε στις δύσκολες ώρες που πέρασε στο γήπεδο που από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο καταχειροκρότησε τον Μουσταφά Φαλ όταν αυτός τραυματίστηκε. Ας σταματήσει πια να κινείται ως τηλεκριτικός και ας σοβαρευτεί».