Καθαρές οι εξετάσεις του Γάλλου γκαρντ/φόργουορντ, Άξελ Τουπάν, και ανακούφιση στο στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων".

Ο Αξέλ Τουπάν επέστρεψε από τη Μόσχα με… κληρονομιά ένα κτύπημα στο αριστερό ισχίο. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που στο β΄ ημίχρονο με την Ούνιξ Καζάν, για το «Γκομέλσκι Καπ» δεν αγωνίστηκε, καθώς πονούσε.

Με την επιστροφή της ομάδας από τη Μόσχα, ο Γάλλος πήγε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθεί επακριβώς η κατάστασή του και αυτές ήταν «καθαρές». Ο Τουπάν έχει απλά ένα αιμάτωμα που δημιουργήθηκε από το κτύπημα και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ, για το πρώτο επίσημο ματς, την Πέμπτη (18:00) με τον Χολαργό, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Champions League: Η βαθμολογία της League Phase μετά τα πρώτα ματς της πρεμιέρας
Champions League: Η βαθμολογία της League Phase μετά τα πρώτα ματς της πρεμιέρας

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.