Ο γνωστός ράπερ ΛΕΞ έστειλε ξεχωριστό μήνυμα στον Τσιμίκα για τη νέα του πρόκληση στη Ρόμα, με ένα επικό ποστ.

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος επιστρέφει στην Ιταλία για πρώτη φορά φορώντας τη φανέλα της Ρόμα, ως δανεικός από τη Λίβερπουλ. Ο Έλληνας μπακ δεν έκρυψε τη χαρά του, ανεβάζοντας στα social media τις πρώτες του φωτογραφίες με τη νέα του ομάδα και εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τη Serie A.

Όπως ήταν αναμενόμενο, φίλοι και πρώην συμπαίκτες έσπευσαν να του στείλουν ευχές, όμως ξεχώρισε η αντίδραση του ράπερ ΛΕΞ. Ο γνωστός καλλιτέχνης πόζαρε με τον ίδιο τρόπο αλλά με τη φανέλα της Νάπολης, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλή σεζόν να έχουμε μπρο».

Απίθανο… τρολάρισμα σε Τσιμίκα από ΛΕΞ! (pic)
Απίθανο… τρολάρισμα σε Τσιμίκα από ΛΕΞ! (pic)

Η αλληλεπίδραση των δύο είναι γνωστή! Μάλιστα, πριν λίγες εβδομάδες ο ΛΕΞ είχε φωτογραφηθεί με τη φανέλα του Τσιμίκα, όταν ο διεθνής μπακ αγωνιζόταν ακόμη στους «Reds».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Συνδεθείτε στην ομάδα τουTHRYLOS24στοViber
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24