Απίστευτο! Ξέσπασε κι άλλη φωτιά: Καίγονται σπίτια στην Κερατέα – Εντολή εκκένωσης και για τη Συντερίνα!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Κακοκαιρία Byron: Στο «μάτι» της κακοκαιρίας η Αττική όλο το βράδυ – Πέντε περιοχές με πάνω από 100 χιλιοστά βροχής
- Κακοκαιρία Byron: «Βενετία» το Μοναστηράκι – Υπόγειο συντριβάνι στην Καλλιθέα
- Χαρδαλιάς: «Από τις 11 το βράδυ της Πέμπτης μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, θα έχουμε εντονότατα καιρικά φαινόμενα στην Αττική»
Αποκαρδιωτικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από το μέτωπο της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην Κερατέα.
Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή Μαρκάτι στην Κερατέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη σπεύδει στο σημείο.
Το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το Μαρκάτι Κερατέας προς το Λαύριο:
Μήνυμα εκκένωσης εστάλη και για τη Συντερίνα Κερατέας προς Ανάβυσσο:
Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 71 πυροσβέστες, τρεις ομάδες πεζοπόρου, 25 οχήματα, έξι αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.
Η φωτιά αυτή τη στιγμή βρίσκεται κοντά στις αυλές των σπιτιών και σύμφωνα με πληγροφορίες τουλάχιστον δέκα σπίτια έχουν υποστεί ζημιές.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λούκα αγνοείται μία ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι….