Μετά από εντολές που  έδωσε ο ίδιος  ο ΠΑΟΚ έπαιζε σκληρά, στα όρια του αντιαθλητικού

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου  στο παιχνίδι  του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ  στο Ποσειδώνιο  ειχε συμπεριφορά, η οποία δεν ταιριάζει σε έναν άνθρωπο  ο οποίος έχει γευτεί τη χαρά του αθλητισμού, με τον Ολυμπιακο.

Μετά από εντολές που  έδωσε ο ίδιος  ο ΠΑΟΚ έπαιζε σκληρά, στα όρια του αντιαθλητικού. Μάλιστα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ φέρεται να είπε στους παίκτες του, σε ό,τι αφορά την αμυντική τους πίεση   <<από το λαιμό και μπουνιά>>.

Να πιέσουν δηλαδή, παραπάνω από όσο επιτρέπουν οι κανονισμοί, τους παίκτες του Ολυμπιακου

Αποτέλεσμα αυτού του αντιαθλητικού παιχνιδιού ήταν εντός της πισίνας οι παίκτες να πιαστούν στα χέρια , απόρροια του σκληρού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Όταν, μάλιστα, ο Θοδωρής Βλάχος πήγε με τους συνεργάτες του προς το κέντρο να κατευνάσουν τα πνεύματα, ακολούθησε έντονο υβρεολόγιο προς τον προπονητή του Ολυμπιακού και απρεπής συμπεριφορά.

Πέραν του ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από συνεχή ταξίδια και παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει 9 παίκτες στην Εθνική για το προολυμπιακό Ο Χατζηθεοδώρου δεν σεβάστηκε τους πολίστες που τιμούν την Εθνική με την παρουσία τους και οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με το εθνόσημο το αμέσως επόμενο διάστημα