Απέφυγε τα χειρότερα ο Φορτούνης…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα χειρότερα απέφυγε ο Κώστας Φορτούνης σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών του Ολυμπιακού
Ο Κώστας Φορτούνης μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε στο σημερινό φιλικό με το Αμβούργο βγήκε αναγκαστική αλλαγή, παραχωρώντας τη θέση του στον Ματιέ Βαλμπουενά.
Ο αρχηγός των Πειραιωτών έδειχνε να πονάει αρκετά, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι αποφάσισαν να τον βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου για προληπτικούς λόγους.
Με τον Φορτούνη προς στιγμήν να έχει αποφεύγει τα χειρότερα, καθώς έχει υποστεί μία κάκωση στο δεξί του γόνατο, με την κατάσταση του να αναμένεται να επανεκτιμηθεί με την επιστροφή των “ερυθρόλευκων” στην Ελλάδα.
Latest News
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ένα ντέρμπι με βάρος ψυχής
Συνεχίζεται η ατυχία στον Ολυμπιακό – Xάνει κι’ άλλον παίκτη ο Μπαρτζώκας!
Στο πέναλτι καρμπόν της Νιουκάστλ πάντως δεν παραπονέθηκε κανείς!
Πώς καταρρίφθηκε το αφήγημα ΕΠΟ και ΚΕΔ για την διαιτησία
KAE Ολυμπιακός: «Συλλυπητήρια στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Ντέιβιντ Φέντερμαν»
Κορόνα: «Παλεύουμε για έναν καλύτερο Παναθηναϊκό-Πλήρως αφοσιωμένος σε ένα σπουδαίο σχέδιο ο Αλαφούζος»
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το σχέδιο Μπενίτεθ στο Φάληρο
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι
READ MORE