Συγκινητική η στήριξη και η αγάπη ΟΛΗΣ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ του Ολυμπιακού, προς τον αρχηγό Κώστα Φορτούνη.

Είναι γνωστό τοις πάσι πως οι «ερυθρόλευκοι» πάνω απ’ όλα αποτελούν μια οικογένεια! Και φυσικά είναι μια δυνατή και ενωμένη οικογένεια.

Οι παίκτες παίζουν μπάλα με τα παιδάκια τους, οι παράγοντες συζητούν για θέματα εκτός Ολυμπιακού, καθημερινά θέματα. Αθλητές του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου συζητούν, και συχνά και από άλλα τμήματα αθλητές. Άλλοι πάνε στο ΣΕΦ, άλλοι στο «Καραϊσκάκης», άλλοι στο «Μελίνα Μερκούρη». Οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης.

Ένα συγκινητικό βίντεο προβλήθηκε με πρωταγωνιστές τους συμπαίκτες του Φορτούνη, αθλητές του Ολυμπιακού, αλλά και τον φίλο του, τον αρχηγό μας, Βασίλη Σπανούλη, οι οποίοι έδιναν τις δικές τους ευχές για την ταχεία ανάρρωση του Κώστα Φορτούνη. Άπαντες από την Ολυμπιακή οικογένεια έδιναν τις ευχές τους στον φίλο τους Κώστα Φορτούνη. Ακόμα και μέλη της αποστολής, ακόμα και παράγοντες.

Φυσικά, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε το εξής: «Κώστα, θα γυρίσεις μια κλάση πάνω…», δείχνοντας την πίστη του προς τον αρχηγό μας.

Πλέον, ο Κώστας Φορτούνης θα πάρει τον απαιτούμενο χρόνο ξεκούρασης και θα γυρίσει δυνατότερος πίσω στο χορτάρι, για την ομάδα που αγαπά και τον αγαπάει.