Αντίπαλος Ολυμπιακού: Νέο πλήγμα στη Ρεάλ Μαδρίτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά το 5-2 από την Ατλέτικο, η Ρεάλ χάνει και τον Καρβαχάλ για περίπου τέσσερις εβδομάδες, επηρεάζοντας την προετοιμασία για Champions League.
Διπλό πλήγμα δέχεται η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η βαριά ήττα με 5-2 από την συμπολίτισσα Ατλέτικο Μαδρίτης συνοδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του δεξιού μπακ Ντάνι Καρβαχάλ. Ο Ισπανός άσος αποχώρησε από το «Μαδριγάλ» με πρόβλημα στο δεξί πόδι, κοντά στον γαστροκνήμιο. Και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.
Το ιατρικό επιτελείο των «μερένγκες» θα αξιολογεί καθημερινά την κατάσταση του Καρβαχάλ. Ωστόσο η απουσία του θα είναι αισθητή, ειδικά στα επικείμενα παιχνίδια της La Liga αλλά και στο Champions League. Η Ρεάλ καλείται να προσαρμοστεί γρήγορα, καθώς ο Τσάμπι Αλόνσο δεν θα μπορεί να τον υπολογίζει στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Με τον τραυματισμό να συμπίπτει με ένα κρίσιμο πρόγραμμα αγώνων.
Η ομάδα της Μαδρίτης βρίσκεται αντιμέτωπη με σημαντικές προκλήσεις. Καθώς στις 26 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της League Phase του Champions League. Η απουσία του Καρβαχάλ δημιουργεί ζήτημα στα δεξιά της άμυνας. Με τον προπονητή να ψάχνει λύσεις είτε μέσω εναλλακτικών παικτών της πρώτης ομάδας, είτε με ταλαντούχους νέους από το ρόστερ.
Αυτός ο τραυματισμός προσθέτει πίεση σε μία ήδη επιβαρυμένη κατάσταση μετά την ήττα από την Ατλέτικο, που έδειξε αδυναμίες στην αμυντική γραμμή και ανάγκη για γρήγορη ανασύνταξη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.