Οι «ασπιρίνες» συνεχίζουν την αναζήτηση, προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του Έρικ Ντεν Χάγκ.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια στο Champions League με τους Πειραιώτες να βρίσκουν στον δρόμο τους μεταξύ άλλων και την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι «ασπιρίνες» οι οποίες πριν δύο χρόνια κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Γερμανία, παρόλα αυτά η φετινή σεζόν δεν έχει εκκινήσει το ίδιο ιδανικά.

Ο μάνατζερ του Γιαζίτσι θέλει Τουρκία, ο παίκτης Θρύλο και Μεντιλίμπαρ!
Ο μάνατζερ του Γιαζίτσι θέλει Τουρκία, ο παίκτης Θρύλο και Μεντιλίμπαρ!

Πιο συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες οι Γερμανοί έκαναν γνωστή την λύση της συνεργασίας τους με τον Ολλανδό τεχνικό, Έρικ Τεν Χάαγκ, ο οποίος «πλήρωσε» το μάρμαρο για το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας.

Κάπως έτσι πλέον οι ιθύνοντες της Λεβερκούζεν βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Μετά λοιπόν τις περιπτώσεις του Έντιν Τέρζιτς και του Τσάβι, ένα όνομα που «παίζει» δυνατά είναι και αυτό του Τιάγκο Μότα.

Ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους παραμένει ακόμα ελεύθερος και σύμφωνα πάντα με τα ίδια ρεπορτάζ δεν θα ήταν αρνητικός στο να γίνει κάτοικος Γερμανίας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.