Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι υπέστη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού ποδιού και κάπως έτσι θα μείνει εκτός τόσο στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, όσο και στο clasico κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν λένε να τελειώσουν τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα.

Μετά τον Ντάνι Όλμο εκτός για τους μπλαουγκράνα τέθηκε και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο πολύπειρος Πολωνός φορ υπέστη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού ποδιού και η επιστροφή του θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της αποθεραπείας, με πιθανή απουσία 4-6 εβδομάδων!

Έχει το πάνω χέρι ο Μπαρτζώκας απέναντι στον Παναθηναϊκό: Αυτό είναι το απίθανο ρεκόρ του απέναντι στο τριφύλλι
Έχει το πάνω χέρι ο Μπαρτζώκας απέναντι στον Παναθηναϊκό: Αυτό είναι το απίθανο ρεκόρ του απέναντι στο τριφύλλι

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τίθεται εκτός τόσο από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, όσο και από το Clasico απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάπως έτσι πλέον οι Καταλανοί καλούνται να βρουν λύσεις και να διαχειριστούν τις απουσίες στην επιθετική τους γραμμή. Θυμίζουμε πως αμφίβολη είναι η συμμετοχή και των Γιαμάλ, Ραφίνια και Φερμίν Λόπες.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.