Ο Βάτσιος που έπρεπε να είναι σπίτι του εν τέλη ορίστηκε να είναι ο διαιτητής στο Ολυμπιακός -μ Πανιώνιος το ερχόμενο Σάββατο (15/02)

Ακόμα ένας ορισμός που έχει άρωμα «εξυγίανσης» ορίστηκε σε αγώνα του Ολυμπιακού, το ερχόμενο Σάββατο (15/02) με τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραισκάκης».

Βρωμάει από χιλιόμετρα ο ορισμός και αποδυκνείουν ότι περιμένουν να σε στήσουν στο τοίχο ακόμα μία αγωνιστική…

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Διπλό χτύπημα» – Αυτά τα κλαμπ εντάσσονται στο δίκτυο ομάδων του
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Διπλό χτύπημα» – Αυτά τα κλαμπ εντάσσονται στο δίκτυο ομάδων του

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.