Ο Ζοσέ Ανιγκό μίλησε για το νέο πόστο που ανέλαβε στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι επιθυμία της διοίκησης είναι να συνδεθεί η ακαδημία με την πρώτη ομάδα.

Ο Γάλλος, ο οποίος κατέχει επίσης το πόστο του Διευθυντή των ακαδημιών στον πειραϊκό σύλλογο, μίλησε στην La Provence για το νέο του ρόλο και τόνισε ότι επιθυμία της διοίκησης είναι να συνδέσει την πρώτη ομάδα, τη δεύτερη και τα τμήματα υποδομής.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή δομή και επισήμανε ότι είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Εκεί θα δούμε το ματς του Θρύλου με τη Σταντάρ Λιέγης
Εκεί θα δούμε το ματς του Θρύλου με τη Σταντάρ Λιέγης

«Είναι κάτι σαν αυτό που είχα στη Μαρσέιγ. Είμαι διευθυντής ποδοσφαίρου και αυτό συμπεριλαμβάνει και την προπόνηση, κάτι που συμπεριλαμβάνει και τα τμήματα υποδομής, κάτι που ξέρω καλά. Εδώ η β’ ομάδα παίζει στη δεύτερη κατηγορία, όπως γίνεται με κάποιες ομάδες της Ισπανίας. Ο πρόεδρος έχει πραγματική επιθυμία να συνδέσει την πρώτη ομάδα, τη δεύτερη και τα τμήματα υποδομής», ανέφερε αρχικά.

Ο Ανιγκό συνέχισε λέγοντας: «Ξέρετε, στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει περιπέτεια μακράς διαρκείας. Στη Μαρσέιγ δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έφταιγα εγώ. Υπάρχουν αποστολές μικρής διάρκειας και κάνεις ό, τι καλύτερο μπορείς. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή δομή, όπως σας είπα μοιάζει πολύ με τη Μαρσέιγ. Υπάρχει λίγη πίεση, αλλά είμαι ευτυχισμένος που ξεκινώ. Όταν κάτι είναι νέο υπάρχει πάντα λίγο άγχος, αλλά πάνω απ’ όλα υπάρχει μεγάλη ευχαρίστηση».

Ολυμπιακός: Το MEGA για το φιλικό του Θρύλου! (vid)
Ολυμπιακός: Το MEGA για το φιλικό του Θρύλου! (vid)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24