Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Μαρίνος από τον Αστέρα Τρίπολης και υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο.

Ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου απέκτησε ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι. Τον Γιώργο Μαρίνο από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 18χρονος εξτρέμ αγωνίζεται με την ομάδα Κ19 των «ερυθρολεύκων».

Ο Μαρίνος ήταν στην αποστολή στους αγώνες κυπέλλου με Άρη Αβάτου και Λαμία.

Ολυμπιακός: Αντιπρόταση στη Μπράιτον, ο Μεντιλίμπαρ θέλει Μπουονανότε!
Ολυμπιακός: Αντιπρόταση στη Μπράιτον, ο Μεντιλίμπαρ θέλει Μπουονανότε!

Από εδώ και πέρα, όμως, θα κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Μετά από απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο νεαρός παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες θα πάρει τις ευκαιρίες του. Να μάθει πολλά και να είναι περισσότερο έτοιμος για τη συνέχεια.

Κάτι που θα συνεχιστεί και με άλλα παιδιά από την Ακαδημία το προσεχές διάστημα, καθώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να τους δοκιμάσει σε πιο δύσκολες συνθήκες για να είναι έτοιμοι για το μέλλον.

Γεννημένος στις 8 Μαΐου 2000, στην Κ-19 του Ολυμπιακού αγωνιζόταν με το νούμερο 63.

Παίζει στην Εθνική Νέων και κατάγεται από την Μυτιλήνη.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24