Μια φωτογραφία με το δίδυμο αδερφό του δημοσίευσε στο προσωπικό λογαριασμό του στο instagram o Λεάντρο Σαλίνο.

Ο Λεάντρο Σαλίνο αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ολυμπιακό από το 2013 έως το 2016, έχοντας θετική παρουσία αγωνιζόμενος είτε ως δεξιός μπακ (που ήταν και η κύρια θέση του) είτε ως αριστερός μπακ ή αμυντικός χαφ. Συνολικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού κατέγραψε 76 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πριν τον Ολυμπιακό αγωνιζόταν στα γήπεδα της Πορτογαλίας -κατά κύριο λόγο- με τη φανέλα της Μπράγκα. Μετά την παρουσία του στο “λιμάνι” επέστρεψε στη Βραζιλία και συνεχίζει εκεί την καριέρα του.

Λίγοι, βέβαια, γνωρίζουν πως ο 35χρόνος -πια- πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει και έναν δίδυμο αδερφό, ο οποίος είναι επίσης ποδοσφαιριστής. Πιο συγκεκριμένα ο αδερφός του Λεάντρο Σαλίνο, Λέο αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε πρωτάθλημα άλλης χώρας, πέραν της Βραζιλίας.

Την περασμένη Τετάρτη (22/04), λοιπόν, οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν γενέθλια, αμφότεροι έκλειναν τα 35 έτη ζωής. Για το λόγο αυτό ο Λεάντρο Σαλίνο δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό λογαριασμό του στο instagram που οι δυο τους έχουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού, συνοδεύοντας τις καλύτερες ευχές.