Εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας, με 79-42. Δε δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο ο Θρύλος

Για την 9η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε την ομάδα του Πανιωνίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας, με φόντο το αήττητο και ακόμα μια νίκη, εντός συνόρων. Ο Γιώργος Παντελάκης πριν την έναρξη του αγώνα είχε αφήσει εκτός αποστολής τις Ιβάνα Τίκβιτς και Ρίτα Ρασίντ.

Ο Έλληνας κόουτς του Ολυμπιακού ξεκίνησε με τις Τόμας, Σταμάτη, Νικολοπούλου, Μάζιτς και Τζόνσον την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους». Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα ισορροπημένα, χωρίς καμία να ξεχωρίζει με την απόδοσή της. Σχεδόν στα μισά της περιόδου, οι ερυθρόλευκες ξέφυγαν με +7 (13-6). Όμως, μετά το τάιμ άουτ του κόουτς Τσίκληρα, ο Πανιώνιος με 2 σερί τρίποντα μείωσε στον πόντο (13-12). Ο Ολυμπιακός πήρε ξανά ένα προβάδισμα, το οποίο και απώλεσε, με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 18-16.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου, οι ερυθρόλευκες προηγήθηκαν με +14 (32-18), στη μέγιστη τιμή της διαφοράς, έως εκείνο το σημείο, χάρη σε ένα σερί 14-2 της ομάδας του Παντελάκη. Το σερί συνεχίστηκε από τις ερυθρόλευκες, οι οποίες έβγαζαν υποδειγματικές άμυνες και δε δυσκολεύονταν ιδιαίτερα στην επίθεση. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν το 44-26.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός δεν έχασε την πρωτοπορία στο σκορ, αντιθέτως η διαφορά αυξανόταν, μετά από σχεδόν 25 λεπτά αγώνα, το σκορ είχε διαμορφωθεί στο 55-26, με σερί 11-0. Η διαφορά παρέμενε στη μεγαλύτερη διάρκεια της περιόδου, στο +30. Με τις ερυθρόλευκες να δείχνουν πως δε θα κατέβαζαν ρυθμούς. Η ομάδα του Γ. Παντελάκη έδειχνε πως δε θα έχασε σε καμία περίπτωση τον αγώνα, αφού του δόθηκε και η ευκαιρία να βάλει παίχτριες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Το τελικό σκορ ήταν το 79-42.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 44-26, 63-33, 79-42.