Την πραγματικότητα εξέφρασε ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος σχετικά με την υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού να μη συνεχιστεί το ντέρμπι αιωνίων.

Το ντέρμπι αιωνίων της Κυριακής (22/10) ουδέποτε ολοκληρώθηκε με ξεκάθαρη υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι με το έτσι θέλω, αγνόησαν το επανειλημμένο κάλεσμα του διαιτητή για να συνεχιστεί η αναμέτρηση. Μάλιστα, αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο με δική τους απόφαση.

Super League: Το πρόγραμμα όλων των αγώνων του Ολυμπιακού μέσα στο 2025
Super League: Το πρόγραμμα όλων των αγώνων του Ολυμπιακού μέσα στο 2025

Η Ανδρέας Ανδριανόπουλος εξέφρασε την πραγματικότητα αλλά και την απορία που όλοι έχουμε. Από πού κι ως πού, μια ομάδα από μόνη της την τύχη ενός ολόκληρου αγώνα;

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός:

«Κλινικά κατά τη γνώμη μου δεν έχει νευρολογικό έλλειμμα, αλλά ο παίκτης και η ομάδα του θέλουν να τον διακομίσουν σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις (ΩΡλ. Κλτ)». Από πότε παίκτης και ομάδα αποφασίζουν ουσιαστικά για την τύχη ενός αγώνα;

Είναι ακατανόητο πως ο αγώνας δεν διεκόπη με μηδενισμό Παναθηναϊκού. Εφυγαν από το γήπεδο χωρίς εντολή διαιτητή. Ο γιατρός του αγώνα δεν δήλωσε επίσημα πως τραυματίστηκε ο παίκτης ούτε τον έστειλε στο νοσοκομείο. Ο διαιτητής κάλεσε πάλι τις ομάδες στο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε. Λοιπόν;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.