Αναβολή της απόφασης για την Δευτέρα

Έτοιμος ο Ολυμπιακός να καταθέσει τα υπομνήματα, αλλά η άλλη πλευρά ζήτησε παράταση.


Για σήμερα Πέμπτη ήταν να βγει η απόφαση, στις 17:00, για την προσφυγή του Ολυμπιακού από το ΑΣΕΑΔ, κατά της ΕΟΚ και της ΚΕΔ, που αφορούσε  τον παράνομο ορισμό των διαιτητών στην 26η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να ακυρωθεί η αγωνιστική πριν να διεξαχθεί, όμως η εκδίκαση αναβλήθηκε προς το παρόν και πήρε παράταση για τις 20 του μήνα, την Δευτέρα δηλαδή στις 12 το μεσημέρι, για να γίνει κιόλας η κατάθεση των υπομνημάτων από τις δύο πλευρές.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό, μαζί με  τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ,  Χρήστο Σταυρόπουλο ,τον team manager Χρήστο Μπαφέ, και τους νομικούς εκπροσώπους.

Ο δικαστής του ΑΣΕΑΔ επισήμανε πως στην  έρευνα που έκανε  βρήκε δύο νόμους για τη σύσταση της ΚΕΔ.  Ο πρώτος αναφέρεται  σε  μονομελή ή τριμελή Επιτροπή και ο δεύτερος σχετίζεται με την επιτροπή τριών ή πέντε μελών. Όμως δεν κατέληξε ποιος είναι χρονικά τελευταίος, επειδή δεν  βρήκε ημερομηνίες. Ζήτησε λοιπόν εξηγήσεις  τον Γιώργο Κόνιαρη, που είναι ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΟΚ/ΚΕΔ,

Τέλος να πούμε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για κατάθεση των δικών τους υπομνημάτων,ενώ η πλευρά της ΚΕΔ και της ΕΟΚ , μάλλον όχι, αφού ζήτησαν  διορία ως την Δευτέρα στις 12:00.

Διάβασε επίσης