Ανάσες για τον Τσιμίκα και αποθέωση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έχει σερί συνεχόμενα παιχνίδια εδώ και πολύ καιρό και έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε τελικά να τον αφήσει εκτός 18άδας
Ήρθε η ώρα να πάρει ανάσες και ο Κώστας Τσιμίκας. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έχει σερί συνεχόμενα παιχνίδια εδώ και πολύ καιρό και έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε τελικά να τον αφήσει εκτός 18άδας από το ματς με τον Παναιτωλικό.
Κατά την είσοδό του μάλιστα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Τσιμίκας γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο Φαληρικό γήπεδο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει ότι ξέρει να κρίνει αυτούς που τα δίνουν όλα σε κάθε ματς για την ερυθρόλευκη. Κάτι που κάνει και ο αριστερός μπακ του Θρύλου τον τελευταίο καιρό.
Latest News
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 93-103, (85-85 κ.α.): Χαμένη ευκαιρία για τις ερυθρόλευκες!
Αυτή είναι η αποστολή της ΑΕΛ για το ματς με τον Ολυμπιακό
Καρεμπέ: «Προφανώς θα στηρίξω τη Νέα Καληδονία»
Μεχντί Ταρεμί: Ο φόβος και ο τρόμος των αμυντικών!
Έσε: Στρέφει το βλέμμα του στα play offs!
Γιαννακόπουλος: «Θα ξαναγράψουμε ιστορία όπως με Ντέγιαν το 2002 και με Σλούκα το 2024»!
«Ο Ολυμπιακός φαβορί για Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ»
Super League 2: Με ήττα έκλεισε την σεζόν ο Ολυμπιακός Β’ (3-0) – Νίκη παραμονής για την Ελλάς Σύρου (1-0)
READ MORE