Άναψε τα αίματα ο Αφρουδάκης…

Τα αίματα άναψε σε ένα τελειωμένο παιχνίδι ο αρχηγός της Βουλιαγμένης, Χρήστος Αφρουδάκης...


Τα αίματα άναψαν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη, για τον τρίτο τελικό της Α1 πόλο των Ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα, πέντε δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα ο Θοδωρής Βλάχος κάλεσε τάιμ άουτ για να οργανώσει την τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού.

Όλος ο πάγκος της Βουλιαγμένης θεώρησε πως αυτό δεν είχε κανένα νόημα, αφού ο αγώνας είχε κριθεί προ πολλού, με τους ανθρώπους της να φωνάζουν ανελέητα. Εκείνη τη στιγμή ο Χρήστος Αφορουδάκης αντέδρασε πολύ παρορμητικά, ζητώντας εξηγήσεις από τον προπονητή του Ολυμπιακού, βρίζοντας τον!

Βέβαια, όλα αυτά έπρεπε να αναγράφουν στο φύλλο αγώνα και να οδηγήσουν σε αποβολή του αρχηγού της Βουλιαγμένης, κάτι που θα σήμανε ποινή μίας αγωνιστικής και μη συμμετοχή στον τέταρτο τελικό της Δευτέρας στο Λαιμό.

Οι διαιτητές όμως δεν κατέγραψαν τίποτα από ότι συνέβη στο φύλλο αγώνα, ενώ την ίδια ώρα ο Αφρουδάκης συνέχισε να προκαλεί αυτή τη φορά τους φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Παπαστράτειο, χωρίς βέβαια να γίνει κάποια παρατήρηση στον αρχηγό του Ν.Ο.Β.

Πραγματικά, απίστευτο το να μην ασχολούνται οι διαιτητές με αθλητές που έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά…

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης