Η γνωστή ιστοσελίδα, Transfermarkt.com, δημοσίευσε τα ποσά των μπάτζετ των ομάδων που βρίσκονται στους ομίλους του Champions League και τα εκατομμύρια είναι από άλλο... πλανήτη. Με τι ποσά έχει να παίξει ο Ολυμπιακός;

Τα νούμερα από τα μπάτζετ των ομάδων που υπάρχουν στους ομίλους του Champions League απλά… “ζαλίζουν”. Πολλά τα εκατομμύρια, κάτι που “μαρτυράει” και ο όμιλος του Ολυμπιακού, αφού, και οι τρεις ομάδες που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, κοστίζουν 2 δισεκατομμύρια ευρώ (!!).

Πιο συγκεκριμένα, η Τόττεναμ είναι η πιο ακριβή ομάδα του ομίλου, με συνολικό κόστος στα 979.500.000 ευρώ, με την Μπάγερν να έρχεται δεύτερη στα 866.650.000 ευρώ παρότι προέρχεται από το 1ο γκρουπ δυναμικότητας. Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας δεν πλησιάζει αυτά τα ποσά αλλά τα 56.950.000 ευρώ δεν είναι λίγα αν αναλογιστεί κανείς, ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα μπάτζετ που αγγίζει τα 79.700.000 ευρώ.

Τις τρεις πρώτες θέσεις των… εκατομμυρίων κατέχουν η Μάντσεστερ Σίτυ με 1,27 δις, η Ρεαλ Μαδρίτης με 1,18 δις και η Μπαρτσελόνα με 1,16 δις (χωρίς να υπάρχει η περίπτωση του Νεϊμάρ, η οποία αν ολοκληρωθεί, θα της προσφέρει αυτόματα την δεύτερη ή ακόμα και την πρώτη θέση στην κατάταξη).