Ενημέρωση για τις θέσεις ατόμων με οπτική αναπηρία στο ματς Ολυμπιακός – Πάφο FC, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πρωτοπορεί σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας και προσβασιμότητας, παρέχοντας τη δυνατότητα σε άτομα με οπτική αναπηρία να απολαύσουν από κοντά τον εντός έδρας αγώνα με την Πάφο FC για την πρεμιέρα της League Phase του UEFA Champions League.

Μέσω της υπηρεσίας ακουστικής περιγραφής, οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την ΠΑΕ να έχει οργανώσει ειδική διαδικασία κράτησης θέσεων αποκλειστικά για αυτούς και τους συνοδούς τους.

Σε ποιο κανάλι θα δείτε το Ολυμπιακός – Πάφος για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λίγκ;
Σε ποιο κανάλι θα δείτε το Ολυμπιακός – Πάφος για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λίγκ;

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των ατόμων με οπτική αναπηρία που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα με την Πάφο FC μέσω της υπηρεσίας της ακουστικής περιγραφής, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τα εξής:

«Για την 1η αγωνιστική της League Phase του UEFA Champions League με αντίπαλο την Πάφο FC, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη 17/09 και ώρα 19:45, τα άτομα με οπτική αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4143000, ο οποίος θα λειτουργεί την Τρίτη 16/09 και ώρα 12:00 13:00, έως την κάλυψη των θέσεων.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι άτομα με οπτική αναπηρία, το όνομά τους, καθώς και του ενός συνοδού τους θα καταγράφονται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.»

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδί θυμάται τον εαυτό του να ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά. Τέλος παράλληλα είναι και σε ένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ στην χώρα, το NEWS 24/7.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο.