Κατά πόσο αλλάζει το πλάνο ο Πορτογάλος τεχνικός ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (30/09); Οι σκέψεις για "ανακάτεμα της τράπουλας" στο αρχικό σχήμα.

Το αστέρι που “ξαναέλαμψε” στο ματς της Πέμπτης με αντίπαλο τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδος ήταν ένα. Ο Γιάγια Τουρέ! Η “αρχοντική” του παρουσία στα 58 λεπτά, έκανε τον Ιβοριανό άσο να μεγαλώσει τις προσδοκίες του Ολυμπιακού.

Το ματς βέναια με τον Λεβαδειακό, δε στηρίχτηκε μόνο στον Τουρέ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δε περίμενε μεν, να δει μία ομάδα πειραματική, ωστόσο δεν παύει να ήταν μια ενδεκάδα, που για τους περισσότερους τα ερυθρόλευκα ήταν “φρεσκοφορεμένα”. Η αλήθεια είναι, ότι υπήρχαν αρκετά πράγματα που τα αξιολογεί κάποιος με άριστα 10, όχι μόνο για την ενδεκάδα αλλά και για την δεκαοκτάδα.

Η πολύ καλή παρουσία που είχε ο Μασούρας, (ο οποίος ήταν σε μία θέση που ξέρει ωστόσο είχε μπροστά του τον Ομάρ και και τον πεπειραμένο Τοροσίδη),  η ετοιμότητα του Σα, το υψηλό επίπεδο του Γκιγιέρμε, αλλά και το πρώτο γκολ του Μάνου με τα ερυθρόλευκα, ήταν κάποια γεγονότα  τα οποία ο Μαρτίνς αντιμετώπισε με μεγάλο χαμόγελο. Τα ματς που επακολουθούν άλλωστε, έχουν μεγάλες απαιτήσεις και ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να αντεπεξέλθει και να πάρει αυτά που θέλει, θα τους χρειαστεί ΟΛΟΥΣ.

Ακολουθεί λοιπόν σκληρή και απαιτητική εβδομάδα,  για τους Πειραιώτες… Κατά βάση λογικής, η 11αδα του ΟΣΦΠ θα είναι η ακόλουθη:  Γιαννιώτης, Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Λάζαρος, Γκερέρο με πολύ δύσκολες τις διαφοροποιήσεις σε αυτή.

Ο Μαρτίνς έχει αποδείξει, ότι μπορεί να διαχειριστεί δυσκολίες, χωρίς βιασύνη και χωρίς να παρασύρεται. Με αυτό το τρόπο εχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διοίκησΟης του Ολυμπιακούαλλά και του λαού του…