Η ΕΟΚ συνεχίζει να δείχνει με την στάση της, τις πραγματικές προθέσεις της, ενώ αυτά που συμβαίνουν δεν έχουν προηγούμενο...

Ακόμα μία φορά η ΕΟΚ δεν προκαλεί σε κανέναν έκπληξη με την στάση της. Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην βοηθήσει και τα δικά της παιδιά ώστε να έχουν μία καλύτερη εύνοιά. Πως; Στη πλάτη του Ολυμπιακού φυσικά. Αφού με το να μας στερήσει το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο… έδειξε τι σκοπούς είχε. Και το πανήγυρι συνεχίζεται.

Η ΕΟΚ, παρότι ο Ολυμπιακός υπέβαλε αίτηση για να πάρει τον φάκελο της ένστασης που αφορά το εκπρόθεσμο καλάθι της Ριντ στον 1ο τελικό ο οποίος επαναλήφθηκε, δηλαδή τις συμπληρωματικές καταθέσεις της γραμματείας, η ομοσπονδία δεν εχει απαντήσει ακόμα και δεν έχει δώσει το φάκελο, παρότι η προθεσμία για την κατάθεση του στο ΑΣΕΑΔ είναι μέχρι την Τρίτη (8/6).

Για μια ακόμα φορά η ΕΟΚ προκαλεί οργή με τη στάση της και δείχνει καμία διάθεση να βοηθήσει στην εξέταση της υπόθεσης. Αντίθετα, με τη διάθεση που είχε δείξει όταν ο Παναθηναϊκός είχε δηλώσει κώλυμα πριν το πρώτο τελικό, με αποτέλεσμα να μετατεθεί ο αγώνας κατά μία ημέρα.