Αλλαγή ώρας στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Νάπολι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλλαγή ώρας έχουμε στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Νάπολι, όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Ιταλίας.
Ένα από τα μεγαλύτερα φιλικά ματς του Ολυμπιακού, αυτό με αντίπαλο την Νάπολι, στις 14 Αυγούστου. Θα διεξαχθεί στο Castel di Sangro.
Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να θέλει να δει την ομάδα του να αντιδρά σε υψηλή ένταση, φιλικά σαν και αυτά αποτελούν πρόβες… Champions League. Ο Θρύλος θέλει να μπει στη League Phase του Champions League, να προχωρήσει, και να ξαναγράψει ιστορία στις διεθνείς διοργανώσεις.
Ο ιταλικός σύλλογος ενημέρωσε πως το προγραμματισμένο για τις 14 Αυγούστου φιλικό με τον Θρύλο, θα διεξαχθεί σε διαφορετική ώρα από αυτή που αρχικά είχε γνωστοποιηθεί. Συγκεκριμένα θα γίνει στις 19:00, αντί για 21:00.