Η γκαρντ του Ολυμπιακού, Διονυσία Αλεξανδρή, μίλησε αποκλειστικά στον Μιχάλη Μαχαίρα, μετά την κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου Κυπέλλου από τον Θρύλο, επί της Ελευθερίας Μοσχάτου.

Ο Ολυμπιακός έφτασε ως το τέλος, για το 25ο Κύπελλο Ελλάδος, κατακτώντας το για πέμπτη συνεχόμενη φορά. Πλέον, είναι και με τη «βούλα» ο πολυνίκης στην χώρα, για αυτόν το θεσμό.

Τα πανηγύρια των «ερυθρόλευκων» ήταν μαγικά, το ήθελαν άπαντες όσο τίποτα άλλο. Με τη Διονυσία Αλεξανδρή, όπως τόνισε στις δηλώσεις της να θέλει να το ευχαριστηθεί, καθώς είναι το πρώτο της. Η γκαρντ του Θρύλου μίλησε αποκλειστικά στον Μιχάλη Μαχαίρα μετά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Δείτε τα όσα είπε: 

«Σίγουρα ήταν ένα ματς τελικού! Εύκολο σε καμία περίπτωση δεν ήταν. Ήταν μια αρκετά δυνατή αναμέτρηση ως το τέλος. Όμως, ήμασταν πιο ψύχραιμες και κερδίσαμε στα τελευταία λεπτά».

Για την αντίδραση του φιναλίστ είπε: «Πιστεύω πολύ σε αυτήν την ομάδα. Δεν μπήκε μέσα μας το αίσθημα του άγχους, αλλά το ότι αδικούμε τους εαυτούς μας. Δεν αγωνιζόμασταν όπως ξέρουμε να παίζουμε».

Τα συναισθήματα της Διονυσίας Αλεξανδρή ήταν: «Νιώθω πάρα πολύ όμορφα! Είναι το πρώτο μου. Θέλω να το ευχαριστηθώ!».

Ενώ δεν ξέχασε να στείλει το δικό της μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Τους ευχαριστούμε που ήταν κοντά μας σε όλη τη διοργάνωση. Ευχόμαστε να είναι και στη συνέχεια!».