Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Σήμερα το τελευταίο αντίο στο Κοιμητήριο Χολαργού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου, η οποία έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο.
H Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα την Τρίτη, στις 12:30 το μεσημέρι, στο Κοιμητήριο Χολαργού.
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η επιθυμία της οικογένειας
Η οικογένειά της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου ζητά αντί στεφάνων τα έσοδα να δοθούν στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα. (στο χώρο θα διατίθεται κουτί δωρεών).
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Οι τελευταίες δύσκολες μέρες στον Ευαγγελισμό
Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς η υγεία της είχε παρουσιάσει σοβαρή επιδείνωση.
Μάλιστα, από τις αρχές Αυγούστου η κατάσταση χειροτέρευε διαρκώς, με τον καρκίνο να γίνεται ολοένα και πιο επιθετικός.
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Πότε ανακοίνωσε τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της
Τον Φεβρουάριο του 2025, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου, είχε μοιραστεί δημόσια τον αγώνα της μέσω Instagram, στέλνοντας μήνυμα δύναμης και ελπίδας: «Είμαστε πιο δυνατοί απ’ όσο νομίζουμε».
Διαβάστε επίσης: Συννεφιά θα έχει σήμερα στην Αθήνα
Ντέμης Νικολαΐδης: Στο πλευρό της μέχρι την τελευταία στιγμή
Η σχέση της Αλεξάνδρα Νικολαΐδου με τον Ντέμη Νικολαΐδη είχε ξεκινήσει το 2022, ενώ η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2023 στο γήπεδο της ΑΕΚ. Εκείνος της συμπαραστάθηκε όλους τους μήνες της δύσκολης περιπέτειας που βίωσε, μέχρι και το τέλος .
Η απώλειά της αφήνει πίσω της βαθιά θλίψη στους δικούς της ανθρώπους.
Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η συγκινητική ανάρτηση της οικογένειας της
“Εχθές αποχαιρετήσαμε την μικρή μας αδερφή, Αλεξάνδρα. Ένα κορίτσι με καρδιά μικρού παιδιού. Γιατί αυτό ήταν η Αλεξάνδρα μας, ένα παιδί. Μέσα στην τρέλα, στο χαμόγελο, στην ανεμελιά, πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τους πάντες, ευαίσθητη και συμπονετική. Ένα τέρας βρέθηκε μπροστά της και τότε αυτό το παιδί στάθηκε δυνατό, γενναίο και πάλεψε μέχρι τέλους. Πάντα με το χαμόγελο και την θετική ενέργεια που την διακατείχε. Μια μαχήτρια που μας έμαθε να χαιρόμαστε το κάθε λεπτό που περνάει στην ζωή μας. Το πέρασμά της δεν μετριέται σε χρόνια, αλλά σε στιγμές που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στις ζωές μας. Αδερφούλα μας πάντα και παντού θα σε έχουμε δίπλα μας. Είσαι το φως που θα μας καθοδηγεί και θα μας προστατεύει. Θα αποχαιρετήσουμε την Αλεξάνδρα μας την Τρίτη 26/08, 12:30 στο κοιμητήριο Χολαργού. Αντί στεφάνων τα έσοδα να δοθούν στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα. (στο χώρο θα διατίθεται κουτί δωρεών). Οι αδερφές και η οικογένειά της.”
Πηγή: in.gr