Τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του Χιλιανού μέσου, Γκάρι Μεδέλ.

Η απόκτηση ενός κεντρικού μέσου είναι στόχος για τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι.

Μια είναι η περίπτωση του Γάλλου, Μπριάν Νταμπό, για τον οποίο έχει γραφτεί πως από τους «ερυθρόλευκους» έχει γίνει επίσημη κρούση στη Φιορεντίνα και πως τον παίκτη θέλει και η Ναντ, ενώ στην Τουρκία γράφτηκε πως οι Πειραιώτες κατέθεσαν πρόταση στη Μπεσίκτας για τον Χιλιανό μέσο, Γκάρι Μεδέλ.

Ο διεθνής μέσος, ο οποίος έχει παίξει και στις Σεβίλλη, Ίντερ, από το 2017 βρίσκεται στη Μπεσίκτας, με το “FutbolArena” να γράφει πως ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτησή του.  Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η πρώτη πρόταση απορρίφθηκε, καθώς κρίθηκε χαμηλή. Η Μπεσίκτας θα τον παραχωρούσε για 4-5 εκατ. ευρώ, όμως το θέμα είναι ανοικτό.

Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι, όμως πρέπει να τονιστεί πως ο Μεδέλ είναι εξάρι, αλλά μπορεί να παίξει και πίσω. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει περισσότερο έναν παίκτη που παίζει ως οκτάρι, δηλαδή να έχει περισσότερο δημιουργικές ικανότητες και λιγότερο ανασταλτικές. Μένει να φανεί αν όντως το ενδιαφέρον για τον Χιλιανό είναι υπαρκτό.