Οι καταγγελίες του Μiχάλη Κουντούρη και η κοροϊδία σε βάρος του Ολυμπιακού περνάνε στο «ντούκου» η ιδέα μου είναι;

Οι σοβαρές καταγγελίες από τον Μιχάλη Κουντούρη για την φοροδιαφυγή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό φαίνεται πως δεν απασχολούν την Κυβέρνηση.

Πέρασαν λίγες μέρες από τότε που ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σε συνέντευξη Τύπου έκανε σοβαρότατες  καταγγελίες για φοροδιαφυγή συλλόγων στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και όμως η αντίδραση των αρμοδίων είναι ανύπαρκτες.

Ακούει κανείς εκεί στην Κυβέρνηση για τα όσα σοβαρά είπε ο Μηχάλης Κουντούρης, η έχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν. Γιατί σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια αυτό είναι πρώτο θέμα που μας πασάρουν,  η φοροδιαφυγή.

 Η Κυβέρνηση, που μάλιστα στο ίδιο διάστημα εξήγγειλε «μάχη κατά της φοροδιαφυγής» δεν έχει πάρει την παραμικρή θέση πάνω σε αυτό το ιδιαίτερα σοβαρό θέμα που βγήκε στην επιφάνεια και μάλιστα με αποδείξεις και νούμερα.

Δεν  είδαν, δεν άκουσαν, δεν  έμαθαν, δεν  κατάλαβαν. Τίποτα, απολύτως τίποτα.  Όπως στην ελληνική ταινία το «ξύλο βγήκε από τον παράδεισο»! Καμία δεν είδε, καμία δεν άκουσε. Για γέλια και για κλάματα είναι στην κυβέρνηση όπως ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος που μας προσέφερε άφθονο γέλιο…

Λες και στην Κυβέρνηση δεν ενδιαφέρονται να ελέγξουν και να δουν τι ακριβώς συμβαίνει σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Αλήθεια ο Υφυπουργός Αθλητισμού που είναι; Ο κ. Βρούτσης ασχολείται με τον αθλητισμό γενικότερα η έχει άλλες προτεραιότητες; Ξέρει τι κατήγγειλε ο Ολυμπιακός;

 Μόνο να τιμωρείται ο Ολυμπιακός ξέρουν και από εκεί και πέρα ο αθέμιτος ανταγωνισμός να  είναι στο φόρτε του  ακόμη και αν το κράτος χάνει ένα σωρό λεφτά από την φοροδιαφυγή σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν από τα επίσημα χείλη των ανθρώπων του συλλόγου. Θα περιμένουν λίγο ακόμα  στον Ολυμπιακό και μετά  «θα πέσουν οι μάσκες» γιατί  τα όρια της υπομονής εξαντλούνται. Αν νομίζουν ότι μόνο ο Ολυμπιακός θα πληρώνει και οι άλλοι θα έχουν ασυλία είναι  γελασμένοι. Λίγο υπομονή ακόμα….