Ακόμα μία προσθήκη και βλέπουμε…

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν βαριά ήττα από την Μακάμπι (65-90) μέσα στο Σ.Ε.Φ κάτι που επανέφερε στο προσκήνιο αρκετά από τα προβλήματα που έχει η ομάδα.


Ο Ολυμπιακός έκανε το… θαύμα του, και πέρασε από την Μόσχα με 79-84 αλλά αυτή η χαρά δεν κράτησε πολύ. Προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα και μόλις δύο μέρες αργότερα γνώρισε την βαριά ήττα από την Μακάμπι (65-90) για να επαναφέρει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα.

Το πρώτο που πλέον αναζητά η ομάδα του Πειραιά είναι να δώσει ρόλους μέσα στα αποδυτήρια. Παίκτες οι οποίοι δεν έχουν ταυτότητα το έδειξαν και κόντρα στο πολύ καλά στημένο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αυτό που πλέον πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι το ποιοι θα αποχωρήσουν. Μπόλντγουιν, Χαπ είναι πραγματικά στην αφάνεια και μόνο κακό κάνουν στην ομάδα να είναι στην ομάδα και απλά να… υπάρχουν.

Ο Μπόλντγουιν σίγουρα πρέπει να θεωρείτε παρελθόν  και εντός λίγων ημερών, ίσως και ωρών αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Επόμενος που κατά όπως φαίνεται θα ακολουθήσει είναι ο Ίθαν Χάπ. Μέσα αυτούς που έχουν συγκεντρώσει αρνητικές κριτικές είναι και ο Κουζμίνσκας αλλά ακόμα είναι ζωντανός για να παραμείνει, ενώ και ο Τσέρι δεν πρέπει να θεωρείτε σίγουρος, παρ ότι βγάζει ενέργεια και πάθος στο παρκέ.

Τώρα όσον αφορά τις προσθήκες μετά τους Ρίντ και Ροτσέστι η ομάδα θα πάει για ακόμα έναν παίκτη. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αυτό που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι σε ποια θέση θα γίνει. Ακούγεται για την θέση του γκαρντ αλλά κρατάω μία επιφύλαξη.

Μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται να έχει έρθει ακόμα ένας παίκτης ώστε να δέσει με την υπόλοιπη ομάδα όσο είναι νωρίς. Αυτό άλλωστε όπου βρεθεί κι όπου σταθεί το αναφέρει και ο Λιθουανός τεχνικός.

Όπως λέμε στον τίτλο πάει για ακόμα έναν παίκτη και βλέπουμε. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνει ακόμα μία κίνηση αν το θεωρήσει απαραίτητο ο Κεστούτις Κεμζούρα…

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης