Ακόμα ένα Θρυλικό Σαββατοκύριακο με τον Θρύλο να κάνει πάρτι σε όλα τα αθλήματα.

Ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους κορυφαίους στον πλανήτη. Και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς! Κάτι που αποδείχθηκε για άλλη μία φορά το Σαββατοκύριακο που… έφυγε (12-13/01). Με τον Θρύλο να πανηγυρίζει επτά νίκες σε ισάριθμα ματς σε όλα τα αθλήματα!

Την αρχή έκανε η ομάδα πόλο Ανδρών. Και με τι τρόπο! Με ρεκόρ 150 συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 12-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Γουδή. Λίγο αργότερα, οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη «βούλιαξαν» με 5-3 τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό, παίζοντας εξαιρετική άμυνα. Στο τελευταίο ματς του Σαββάτου, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή «συνέτριψε» με 39-22 την Πυλαία στο Ρέντη.

Την Κυριακή δε, το… μενού είχε και ποδόσφαιρο και μπάσκετ και βόλεϊ! Πρώτα-πρώτα, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών «πάτησε» με 79-42 τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα και λίγο αργότερα, οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ επιβλήθηκαν με 80-77 του Προμηθέα στην Πάτρα. Νίκη πανηγύρισε και η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στην Λιβαδειά και, μάλιστα, άνετη με 2-0 κόντρα στον Λεβαδειακό. Τέλος, το θρυλικό Σαββατοκύριακο «υπέγραψαν» τα κορίτσια του βόλεϊ, επικρατώντας με 3-0 σετ του ΑΟ Θήρας στο Ρέντη.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός! Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού.