Ο Αϊζάια Κάνααν καταγράφει μια εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, όντας άψογος στη κατηγορία των βολών.

Ο Αϊζάια Κάνααν καταγράφει μια εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ενδεικτικό της επιτυχίας του είναι η εντυπωσιακή του απόδοση στις βολές στην Ευρωλίγκα.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ο παίκτης των ερυθρόλευκων είναι τέλειος στις βολές στη κορυφαία διασυλλογική μπασκετική διοργάνωση της ηπείρου μας, με συνολικά 23 επιτυχίες σε 23 προσπάθειες, έναντι των 5 επιτυχιών σε 12 προσπάθειες το 2023!

Ειδικότερα, στο παιχνίδι του Θρύλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κάνααν είχε 5 επιτυχίες σε 6 προσπάθειες, και από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα (26/4), έχει πετύχει 23 συνεχόμενες βολές.

Ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας του λιμανιού έχει φοβερό ποσοστό ευστοχίας 90,4% από τη γραμμή των 4,5μ., και ανήκει στους 12 παίκτες στο τουρνουά που έχουν ποσοστό επιτυχίας άνω του 90%, με 47 επιτυχίες σε 52 προσπάθειες, όντας στην 11η θέση σε αυτήν την κατηγορία!

Συνολικά, στη φετινή Ευρωλίγκα με τους Πειραιώτες, ο Κάνααν έχει μέσο όρο 11,8 πόντους ανά αγώνα, κοντά στο ρεκόρ της καριέρας του (11,7 με την Ούνιξ Καζάν), και 2,5 επιτυχημένα τρίποντα.