Ο Ντόρσεϊ με τις δηλώσεις του, άφησε ανοικτά όλα τα σενάρια, όμως στο μυαλό του υπάρχει μόνο μία απόφαση.

Η περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο! Ο Ολυμπιακός έχει δείξει και στην πράξη ότι θέλει να κρατήσει τον Ελληνοαμερικανό γκαρντ.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «bnsports» μετά την αναμέτρηση της Εθνικής τόνισε πως η κατάσταση με τους Πειραιώτες είναι μπερδεμένη και ότι δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο προς το παρών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προς το παρόν δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο. Η κατάσταση με τον Ολυμπιακό είναι μπερδεμένη. Πρέπει να συζητήσω με τους κοντινούς μου ανθρώπους. Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως θα είναι σίγουρα ένα μακρύ καλοκαίρι».

Για τη νίκη της Εθνικής ομάδας: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα με τα χρώματα της Εθνικής. Βγάλαμε πολύ καλή ενέργεια στο γήπεδο και φερθήκαμε σαν ομάδα. Σε αυτό βοήθησε και ο κόσμος, που δημιούργησε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα».

Για τους αγώνες που θα κληθεί να δώσει η Εθνική τον Αύγουστο, αλλά και για το Eurobasket του Σεπτεμβρίου: «Ήταν μια πολύ πιεσμένη χρονιά, δεν σκέφτομαι ακόμα τις μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αυτό που θέλω τώρα είναι να πάω στην οικογένειά μου, την οποία έχω να δω 11 μήνες».