Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη αιμοδοσία που διοργανώνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Λόγω των συνθηκών, η αιμοδοσία θα γίνεται μόνο με ραντεβού και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο (2104800985). Για ακόμη μία φορά, η οικογένεια του Ολυμπιακού δείχνει τον δρόμο  και συνεχίζει να συνεισφέρει στους […]

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη αιμοδοσία που διοργανώνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Λόγω των συνθηκών, η αιμοδοσία θα γίνεται μόνο με ραντεβού και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο (2104800985).

Για ακόμη μία φορά, η οικογένεια του Ολυμπιακού δείχνει τον δρόμο  και συνεχίζει να συνεισφέρει στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Η αιμοδοσία διαρκεί λίγο, κι όμως δίνει ζωή! Ας συμβάλλουμε όλοι σε αυτόν τον στόχο. Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά.