Μετά τον Τζέντι Οσμάν, την πίστη του στο δόγμα του Κεμάλ Ατατούρκ εξέφρασε για πολλοστή φορά και ο Εργκίν Αταμάν.

Μετά το επεισόδιο που δημιούργησε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο τουρνουά στην Κύπρο, όπου υποτάχθηκε η Θύρα 13 στις ορέξεις και τα πιστεύω του διασύροντας τα αδέρφια τους στην πολύπαθη Κύπρο!

Ο Τούρκος προπονητής -μέσω των social media– που τελευταία είναι… ενεργός, ανάρτησε μία φωτογραφία του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ: «Ευτυχισμένη 19 Μαΐου ημέρα Νεολαίας και Αθλητισμού Aτατούρκ την οποία χάρισε και εμπιστεύτηκε ο βετεράνος Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στη νεολαία μας».

Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για τη περίπτωση… Έβανς!
Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για τη περίπτωση… Έβανς!

Εδώ προσκύνησαν τον Γιαννακόπουλο αφού πρώτα τους ξεφτίλισε, με απειλές, βρίζοντας ακόμα και αυτό που αποκαλούν σωματείο, Παναθηναϊκός.

Μόνο τον… φερετζέ δεν έχουν βάλει εκεί στην ομάδα των Αμπελοκήπων. Στο τέλος, ο Αταμάν θα τους κάνει να μιλούν τούρκικα!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24