Άγριες Μέλισσες: Σύντομα θα δούμε πολλές εξελίξεις στα νέα επεισόδια με πολλές ανατροπές στην αγαπημένη μας σειρά. Τι θα δούμε;

Άγριες Μέλισσες: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους.

Ο μικρός Σέργιος θα κάψει άθελά του την Ασημίνα, με τον Νικηφόρο να εξοργίζεται στις Άγριες Μέλισσες. Μητέρα και γιος θα προσπαθήσουν να κρατήσουν ένα μυστικό, χωρίς επιτυχία.

Ο Λάμπρος επιστρέφει από την Λέρο, αλλά φυλακίζεται. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία εναντίον του, όπως η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, τις ημέρες που η ΕΑΚ είχε συνέδριο. Ο Λάμπρος μπαίνει στη φυλακή, με την Ελένη να αγωνιά. Μάχεται να αθωωθεί ο άντρας της και όλοι τη βοηθούν, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Οι αδελφές Σταμίρη γίνονται μια γροθιά. Ο μικρός Σέργιος μαθαίνει πως ο θείος του επέστρεψε και παρακαλάει την μητέρα του και τις θείες του να τον δει. Η Ασημίνα λυγίζει και τον πηγαίνει στις φυλακές…

Η συγκινητική συνάντηση και ο καυγάς

Ο μικρός Σέργιος βλέπει τον θείο του μετά από πολύ καιρό και πετάει από την χαρά του. Ο Λάμπρος συγκινείται, ο μικρός του κάνει ασταμάτητα ερωτήσεις, τα χαμόγελα όλων λάμπουν.

Η Ασημίνα και ο μικρός Σέργιος επιστρέφουν από τις φυλακές, με τον Νικηφόρο να τους περιμένει, στις Άγριες Μέλισσες. Φυσικά και δε γνωρίζει τίποτα για την επίσκεψη αυτή. Ο μικρός Σέργιος, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη χαρά του, φωνάζει στον πατέρα του πως είδε τον θείο του, τον Λάμπρο!