Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν στο Ρέντη στις 29/12, ξεκινώντας διπλές προπονήσεις...

Την τελευταία του προπόνηση πριν την άδεια των Χριστουγέννων πραγματοποίησε την Κυριακή (23/12) ο Ολυμπιακός. Με το πρόγραμμα να έχει αλλάξει, όπως είναι λογικό, μετά την αναβολή της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι ημέρες, λοιπόν, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, θα είναι πέντε. Μέχρι το απόγευμα του επόμενου Σαββάτου (29/12), για την ακρίβεια, όπου θα πιάσουν ξανά δουλειά στο Ρέντη.

Από την πλευρά του, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει επισημάνει στους παίκτες του ότι, παρά το γεγονός ότι δεν θα έχουν υποχρεώσεις, θα πρέπει να ακολουθούν τους… διατροφικούς (και όχι μόνο κανόνες), θα τους περιμένει με άγριες διαθέσεις.

Και αυτό, διότι 30 και 31 Δεκεμβρίου οι προπονήσεις θα είναι… διπλές, πρωί και απόγευμα. Δείγμα της προσοχής που δείχνει ο 48χρονος κόουτς του Θρύλου ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Άλλωστε, με την επιστροφή τους στις προπονήσεις ενόψει της νέα σεζόν, άπαντες γνωρίζουν ότι θα ακολουθήσουν ματς… «τελικοί» σε Ελλάδα και Ευρώπη, αντίστοιχα.