Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ φαίνεται πως θα παρακολουθήσουν πολλοί σκάουτερ για χάρη του Αγκιμπού Καμαρά.

Σύμφωνα με τη στήλη Agent Greek στο eSportime της Τετάρτης (29/9), για χάρη του Αγκιμπού Καμαρά πλήθος από σκάουτερς αναμένεται να βρεθούν στη Κωνσταντινούπολη και το γήπεδο της Φενέρμπαχτσέ, προκειμένου να τσεκάρουν από κοντά το «wonderkid» των ερυθρολεύκων».

Ο 20χρονός μεσοεπιθετικός από τη Γουινέα που το καλοκαίρι άφησε τη πρωταθλήτρια Λιλ για τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά, ήρθε με προοπτική να εξελιχθεί μέσω της Β’ ομάδας.

Οι εμφανίσεις του ωστόσο που συνοδεύονται από ανοδική πορεία στην απόδοση του, τον έχουν κάνει παίκτη πρώτης ομάδας που διεκδικεί μάλιστα και θέση βασικού. Ένας τέτοιος παίκτης προφανέστατα δε πρόκειται να περάσει απαρατήρητος από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Άνθρωποι αρκετών ομάδων έχουν σημειώσει στο «μπλοκάκι» τους το όνομα του νεαρού ανερχόμενου αστέρα των «ερυθρολεύκων», και αναμένεται να τον παρακολουθήσουν από κοντά στην αναμέτρηση της «Φενέρ» με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λίγκ.