Δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό, αλλά επειδή θέλουν «αντικειμενικότητα» δεν είναι ανάγκη να κουράζονται. Τους έχουμε την λύση...

Δεν μπορούν και διαρκώ βρίσκουν θέματα να βγάζουν προς τα έξω. Βέβαια οι ίδιοι ξεφτιλίζονται και δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις για αυτό. Μέσα σε όλο πολύ εύκολα ξέχασαν τα αγωνιστικά τους προβλήματα. Εκεί λοιπόν έρχεται να δέσει το γλυκό και να ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό. Ασχολούνται για πράγματα που και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι ο εξευτελισμός τους είναι οδυνηρός.

Αλήθεια. Πείτε μας λίγο για λέξεις όπως είναι «παρανομία», «ηθική» να μας εξηγήσετε εσείς με αυτές τις λέξεις πόσο μεγάλη η και καθόλου ταύτιση έχετε.

Από που και ως που είναι παράνομο μία μεταγραφή να μην ανακοινωθεί; Από που και ως που θα σας δώσουμε λογαριασμό (ενώ όλα τα διαδικαστικά είναι νόμιμα…) για το τι παίκτες θα πάρουμε, θα αφήσουμε ελεύθερους, θα δώσουμε δανεικούς η και ακόμα θα παραχωρήσουμε με συνιδιοκτησία.

Ακόμα και στο εξωτερικό είναι καθημερινό φαινόμενο άλλωστε αυτό, αλλά εσείς μάλλον δεν έχετε σχέση με τον Διεθνή κλάδο της δημοσιογραφίας. Ασχολείστε τοπικά. Κάπως έτσι όπως είναι και οι ομάδες που προβάλλεται.

Επειδή μιλάμε όμως για τον Ολυμπιακού ας δούμε μερικές περιπτώσεις που τα τελευταία χρόνια η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν ανακοίνωσε. Βέβαια εκεί δεν μιλήσατε και δεν αναφέρατε τίποτα. Είναι βλέπετε όλα θέμα timing. Κάπου όμως εκεί το χάνεται.

Αναλυτικά λοιπόιν δεν ανακοινώθηκαν παίκτες όπως ο Δημήτρης Πινακάς, ο Γιώργος Μαρίνος, ο Αμπντουλαγιέ Κεϊτά, ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, ο Επαμεινώνδας Παντελάκης, ο Μαρκ Ασίγκμπα,  ο Γιώργος Ξυδάς, ο Θωμάς Τριαντάφυλλος, ο Αντώνης Καραγεώργης, ο Γιαγια Μπανανά, ο Μανώλης Μπέρτος, ο Νίκος Καθάριος, ο Κώστας Πλέγας, 0 David Henen, ο Tomás De vincenti, o Marko Jankovic, o Δημήτρης Κλιγγόπουλος και ο Σαμουήλ Νιαβραδάκης.

Λογαριασμό δεν καταλάβαμε γιατί θα πρέπει να σας δώσουμε από την στιγμή που δεν υπάρχει νομοθετική διάταξη που να επιβλέπει κάτι τέτοιο. Αντί λοιπόν να δείτε την αφάνεια της ομάδας που έχετε στο προσκεφάλι σας ασχολείστε μαζί μας.

Φυσικά πιο πάνω δεν αναφέραμε έναν η δύο που έχετε καταγράψει εσείς, αλλά 19 (!!!) Ποδοσφαιριστές. Μάλλον αυτούς τους αμελήσατε να τους αναφέρετε σωστά; Η μήπως σας διέφυγε από το ρεπορτάζ και την προπαγάνδα που κάνετε κατά του Ολυμπιακού;

Βέβαια όπου δεν εμπλέκεται ο Άρη τουμπεκί. Αυτό σας εξυπηρετεί και αυτό κάνετε. Κάπου όμως κάνετε το κόσμο να γελάει με όσα διαδίδεται.

Η «ευθιξία» και η «αντικειμενικότητα» εκεί στο Πορτοκαλί Site που έχουν και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να ρίξουν «φως στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο…», εμ… οκ γελάμε λίγο εδώ, είναι τέτοια που διαρκώς παραποιεί αλήθειες.

Αφού όμως σας αρέσουν και οι αλήθειες βρε κουτά μη αγχώνεστε. Εμείς είμαστε εδώ και όπως σας αναφέρω πάντα οι πηγές μου από το μακρινό Ροστόφ δεν πέφτουν ποτέ έξω.

Πάμε λοιπόν στον ΠΑΟΚ. Για τον Φασίδη σας τα είπαμε. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε διαρκώς. Πάμε όμως παρακάτω. Συνεχίζουμε….

Μερικοί εξ’ αυτών είναι οι: Δημήτριος Μελιόπουλος, Zivko Zivkovic, Bogdan Rangelov, Aleksandr Bataev, Γεώργιος Κτιστόπουλος, Nemanja Kartal, Θεόδωρος Μελενικιώτης, Αθανάσιος Γκαρνέτας, Bertrand Robert, Δημήτρης Ρίζος.

Τι άλλο θέλετε εδώ; Τρεις μεταγραφές δεν ανακοινώθηκαν ποτέ από τον ΠΑΟΚ με διαδρομή από την Ξάνθη προς τη Θεσσαλονίκη. Η συνολική δαπάνη ήταν λίγο-πολύ στο 1 εκ. ευρώ.

Το Ξάνθη – ΠΑΟΚ που έληξε 1-2 το θυμάται κανείς; Αγωνίστηκαν και οι τρεις Ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, η απόδοσή τους μπορεί να φανεί σε Βίντεο και φυσικά κανείς δεν μίλησε.

Η «αντικειμενικότητα» φυσικά είναι τέτοια που σε προϊδεάζει. Στην υπόθεση της μη ανακοινωθείσας μεταγραφής του Φασίδη μιλούσαν για προπαγάνδα από τον Ολυμπιακό  τονίζοντας ότι όλα ήταν νόμιμα επειδή είχαν κατατεθεί τα έγγραφα στην ΕΠΟ, ενώ στη μη ανακοινωθείσα μεταγραφή του Ρόουζ υπήρξε ΣΟΚ και μιλούν για «Βόμβες« μεγατόνων ζητώντας κυβερνητικές παρεμβάσεις…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24