Αφού στην ΚΟΕ δεν πέρασε ο εκβιασμός τους προς τον Θοδωρή Βλάχο είπαν να συμβιβαστούν και να τον κρατήσουν με τα ίδια δεδομένα...

Η ΚΟΕ έκανε πίσω στο θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή, Θοδωρή Βλάχου αμβλύνοντας τις γωνίες στην πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Αφού είδαν ότι δεν πέρασε ο εκβιασμός τώρα το γύρισαν.

Τι σημαίνει το ένα βήμα πίσω; Η πρόταση επιτρέπει στον προπονητή της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών να συνεχίσει να εργάζεται παράλληλα και στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν.

Το “αγκάθι” που υπήρχε στην πρώτη πρόταση ήταν η αποκλειστική συνεργασία που ζητούσε η ΚΟΕ από τον Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του ασημένιου Ολυμπιακού μεταλλίου στο Τόκιο.

Ο κόουτς της “γαλανόλευκης” -που ιδανικά θέλει να παραμείνει και στους δύο πάγκους- αισθάνεται ηθικά δεσμευμένος απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς η διοίκηση επένδυσε ένα μεγάλο ποσό κλείνοντας τους παίχτες που είχε ζητήσει ο προπονητής (Φιλίποβιτς, Μπίατς κ.α.) με στόχο μέσα στα επόμενα δύο με τρία χρόνια να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.