Η… «εξυγίανση» συνεχίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη εβδομάδα, η αρχή έγινε με τον ΠΑΟΚ. Το βράδυ του Σαββάτου, λοιπόν, σειρά στην εύνοια πήρε η ΑΕΚ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, για τη 2η αγωνιστική. Πιο συγκεκριμένα, στο 32’ του ματς και ενώ οι Αρκάδες είχαν… ζορίσει τους «κιτρινόμαυρους», ο διαιτητής Παπαδόπουλος […]

Η… «εξυγίανση» συνεχίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη εβδομάδα, η αρχή έγινε με τον ΠΑΟΚ. Το βράδυ του Σαββάτου, λοιπόν, σειρά στην εύνοια πήρε η ΑΕΚ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, για τη 2η αγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα, στο 32’ του ματς και ενώ οι Αρκάδες είχαν… ζορίσει τους «κιτρινόμαυρους», ο διαιτητής Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι του Κώτσιρα πάνω στον Μάνταλο. Με τον Έλληνα άσο της ΑΕΚ να αναλαμβάνει την εκτέλεση, κάνοντας το 1-0.

Για την ακρίβεια, σε προσπάθεια του Μάνταλου να περάσει τον αμυντικό του Αστέρα, αφού ο παίκτης των Αρκάδων φάνηκε να κερδίζει τη μονομαχία, ο 27χρονος άσος «βούτηξε» στον αγωνιστικό χώρο, με τον ρέφερι να ανακαλύπτει πέναλτι… φάντασμα.

Και οι… «ομορφιές» συνεχίζονται.