Το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό, στα Άνω Λιόσια, κεντρίζει το ενδιαφέρον στην Basket League.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Κανάλι | Ημέρα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Στα Λιόσια θα γίνει σήμερα (7/1, 15:00) το παιχνίδι της 12ης στροφής, πριν πάνε οι ομάδες της Stoiximan Basket League στο νέο έτος.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Κανάλι / Ώρα

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση οτιδήποτε άλλο πέραν της νίκης.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Μπάσκετ LIVE 11/12

Ο αγώνας που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στη 13η στροφή της Basket League. Που διεξάγεται και σήμερα (07/01), είναι η – εκτός έδρας – αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 23 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο και αήττητο Παναθηναϊκό, ενώ η ΑΕΚ είναι μόλις στην 7η θέση με 18 βαθμούς.

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική της Basket League. Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη με 85-71 στο ΣΕΦ, όπως και η ΑΕΚ το Λαύριο στην έδρα του με 75-90.

Πάντως, η αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός για τη 13η αγωνιστική της Basket League έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 14:45, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων.

Η απευθείας μετάδοση του συγκεκριμένου αγώνα θα γίνει τόσο από τη συχνότητα της ΕΡΤ όσο και διαδικτυακά μέσω του ERTFLIX (κάνετε κλικ εδώ).