Η ΑΕΚ εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Φέλιξ Τσβάιερ στο ντέρμπι της Τούμπας, θεωρώντας ότι υπήρξε ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι.

Η ΑΕΚ εξέφρασε έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Φέλιξ Τσβάιερ στο ντέρμπι της Τούμπας, θεωρώντας ότι υπήρξε ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι στη φάση του 34ου λεπτού, όταν ο Βιετέσκα χτύπησε τον Πιερό.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» υποστηρίζει ότι «ο Βιετέσκα χτυπάει τον Πιερό εκτός φάσης μέσα στην περιοχή, το VAR εντοπίζει την παράβαση και καλεί τον διαιτητή να εξετάσει τη φάση, αλλά εκείνος αποφασίζει να συνεχιστεί το παιχνίδι!», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτησή της.

Η Νάπολι φέρνει πρόταση – μαμούθ στον Ολυμπιακό για Έσε!
Η Νάπολι φέρνει πρόταση – μαμούθ στον Ολυμπιακό για Έσε!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24