«Αδέρφια μια ζωή, 90′ αντίπαλοι…»

Ξεχωριστή αναμέτρηση η αυριανή, με τη στήλη Δυναμίτης να αναφέρει τα χαρακτηριστικά του ματς με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα. Αντίπαλος όμως, μόνο για ένα 90λεπτο, διότι πριν και μετά είμαστε και θα είμαστε αδέλφια!


Καλησπέρα ΑΔΕΛΦΙΑ μας!

Αύριο Τρίτη (1/10, 22:00) δίνουμε έναν πολύ σημαντικό και δύσκολο αγώνα στη Σερβία, με αντίπαλο για 90 λεπτά ΜΟΝΑΧΑ, τον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ, τα ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ.

Αγωνιστικά, θα είναι ένα αρκετά δύσκολο ματς, διότι παίζουμε σε μια καυτή έδρα και με αντίπαλο μια ομολογουμένως καλή ομάδα. Αλλά αν η ομάδα μας μπει όπως πρέπει, θα πάρει το χρυσό τρίποντο, εύκολα ή δύσκολα.

Οπαδικά τώτα, είναι σίγουρα ένας αγώνας που ξεχωρίζει, διότι είναι με «αντίπαλο» τα αδέλφια μας, με εκείνους που χρόνια τώρα είμαστε αδελφοποιημένοι και δεμένοι. Είναι ένας αγώνας που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα απολύτως και θα κάνουμε την Ευρώπη, το βράδυ της Τρίτης να παραμιλά.

Ο κόσμος μας αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο αρκετά φιλόξενο Μαρακανά, του Βελιγραδίου και εκεί θα στηθεί ένα πάρτι, μια γιορτή με τα αδέλφια μας.

Delije Gate 7 Orthodox Brothers…

Ζήτω ο Ολυμπιακός, ζήτω η Θύρα 7! Υπομονή αύριο έχει ένα ερυθρόλευκο πάρτι…

 

Διάβασε επίσης