Ο ΟΑ Χανίων ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Α1 Γυναικών, κυρίως για οικονομικούς λόγους, μιας και υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα.

Ο ΟΑ Χανίων είπε «αντίο» στην Α1 γυναικών. Η ομάδα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις που υπάρχουν. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με μία ομάδα λιγότερη.

Δείτε την ανακοίνωση του ΟΑ Χανίων:

«Ο ΟΑ Χανίων βρίσκεται στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση ν’ ανακοινώσει την απόσυρση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ από την Α1 Εθνική κατηγορία.
Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από τα μέλη του Δ.Σ. σε έκτακτη συνεδρίαση που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (30/10).

«Βόμβα» από τον Ολυμπιακό: Συμφώνησε με τον Πέριν! (videos)
«Βόμβα» από τον Ολυμπιακό: Συμφώνησε με τον Πέριν! (videos)

Μετά από ένα όμορφο ταξίδι πέντε ετών. Και της συλλογής πλούσιων εμπειριών, το ταξίδι αυτό ολοκληρώνεται σε αυτό το σημείο, σίγουρα όχι με τον τρόπο που θα άρμοζε. Παρ’ όλα αυτά, μια νέα περιπέτεια ξεκινά για το σωματείο μας, το οποίο ευελπιστεί να επανέλθει στο μέλλον στους δρόμους της δόξας και των επιτυχιών.
Λυπούμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτό το γεγονός, ωστόσο μία σειρά από λόγους μας οδήγησαν σε αυτήν την σκληρή απόφαση.

Σημειώνεται ότι όλα τα υπόλοιπα τμήματα του μπάσκετ. Θα συνεχίσουν απρόσκοπτα τη δραστηριότητά τους, εκεί όπου θα επικεντρωθεί στη συνέχεια το βάρος. Νέος επικεφαλής των Ακαδημιών αναλαμβάνει μάλιστα ο Φώτης Φείδας, με τη συνεργασία με τη Φρόσω Δημητρουλάκη να λαμβάνει τέλος, την οποία ο ΟΑΧ ευχαριστεί για την πολυετή της θητεία.

Μια νέα μέρα ξημερώνει για τον ΟΑ Χανίων. Γι’ αυτό να είναι σίγουροι τα μέλη του και το φίλαθλο κοινό των Χανίων».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24