Οι δηλώσεις του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ...

Ολυμπιακός και Ντιναμό Βουκουρεστίου αγωνίστηκαν για δεύτερη φορά, μέσα σε δυο μέρες, με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να κάνουν το δυο στα δυο επικρατώντας με 3-1 σετ (25-18, 25-22, 26-24, 23-25) σε ένα παιχνίδι που παίχτηκαν τέσσερα δυνατά σετ, δίνοντας στον Ισπανό τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για όλους τους παίκτες, έχοντας τους όλους για πρώτη φορά στη διάθεση του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης τα εξής:
«Η προετοιμασία της ομάδας ήταν περίεργη φέτος, με μόλις έξι παίκτες στην αρχή, λόγω των Εθνικών ομάδων. Έχουμε κάνει μια προπόνηση και αυτά τα δυο παιχνίδια με ολόκληρη την ομάδα. Η εικόνα της ομάδας είναι καλή για τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε και είμαι ικανοποιημένος από αυτά τα δυο παιχνίδια. Όλοι οι παίκτες είχαν χρόνο συμμετοχής, έδειξαν το επίπεδο τους και ήταν πολύ καλά τεστ για τη συνέχεια».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24