Πρώτη πρόπονηση χωρίς διεθνής!
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού με την απουσία των διεθνών. Πρώτη εμφάνιση για Λοβέρα, Μπενζιά και Γκασπάρ!
Οι «ερυθρόλευκοι» παρότι υπάρχει διακοπή λόγω των διεθνών αγώνων, συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με τους Μπενζιά, Λοβέρα και Γκασπάρ να κάνουν το «ντεμπούτο» τους με το προπονητικό του Ολυμπιακού.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει χρόνο να δει και να προετοιμάσει όσο το δυνατόν πιο πολύ τους νέους παίχτες και να τους έχει σε επιφυλακή με την έναρξη των αγώνων!
Latest News
Η Influencer που έγινε διάσημη για τα… μπικίνι και θα καταλάβετε γιατί (pics)
Κάλεσμα της Θύρας 7 για την σπουδαία ρεβάνς απέναντι στην Λεβερκούζεν: « Όλοι φωνή και κασκόλ, αγωνιζόμαστε μαζί για την πρόκριση» (pic)
Η προπόνηση του Ολυμπιακού στην «Bayarena» (pics)
Λεβερκούζεν: Στα νοκ άουτ του Champions League δεν κερδίζει στην έδρα της!
Χιούλμαντ: «Δεν σκεφτόμαστε το πρώτο παιχνίδι, εξαιρετική ομάδα ο Ολυμπιακός»
Ροντινέι: «Θα κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την κατάσταση, ευγνώμονες για τη στήριξη του κόσμου»
Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε έρθει με προσδοκίες – Οι πιθανότητες είναι εκεί και θα τις διεκδικήσουμε»
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν ξανά τη γνωστή εύνοια
READ MORE