Προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή μέρα, όμως αρκετά πιο χαλαρή από τις συνηθισμένες...

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως είναι γνωστό και σύνηθες, έφερε στο γήπεδο τους παίκτες του, για πρωινή προπόνηση.

Όμως, αυτήν τη φορά ήταν χαλαρή προπόνηση, με δοκιμές και τεστ, λίγες ώρες πριν το φιλικό με αντίπαλο το Αμβούργο.

Μπαρτσελόνα – Ίντερ 3-3: Ισόπαλη η ματσάρα στη Βαρκελώνη!
Μπαρτσελόνα – Ίντερ 3-3: Ισόπαλη η ματσάρα στη Βαρκελώνη!

Αυτή άλλωστε ήταν και η τελευταία προπόνηση που πραγματοποιεί η ομάδα μας. Αύριο αναμένεται και η επιστροφή της ομάδας μας στην Ελλάδα, για να συνεχιστεί εκεί η προετοιμασία.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24