Την περίπτωση του Κλαούντιο Ράμος έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς για να πλαισιώσει τον Ζοσέ Σα κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την «Livesport», η οποία επικαλείται πληροφορίες από την Πορτογαλία, η περίπτωση του 27χρονου γκολκίπερ της Τοντέλα βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα του τεχνικού των «ερυθρολεύκων» προκειμένου να συμπληρωθεί το δίδυμο των τερματοφυλάκων με το οποίο η ομάδα θα πορευτεί τη νέα σεζόν.

Ο Ράμος μετράει 217 συμμετοχές σε οκτώ χρόνια με την φανέλα της Τοντέλα και θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ενώ πριν από μερικούς μήνες πραγματοποίησε ως αλλαγή το ντεμπούτο του με την Εθνική Πορτογαλίας στο φιλικό με τη Σκωτία.

Champions League: Η βαθμολογία της League Phase μετά τα πρώτα ματς της πρεμιέρας
Champions League: Η βαθμολογία της League Phase μετά τα πρώτα ματς της πρεμιέρας

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.